Julklappar till Pappa

För över VHS-kassetterna till datorn

videobandspelarePerfekt julklapp till den som har en massa gamla VHS-band liggandes, oavsett om det är hemmainspelade videos eller unika filmer som inte går att få tag på idag.

Koppla bara in USB-videobandspelaren till datorn och spela enkelt in filmerna på hårddisken. Vill man sedan bränna ut dom på DVD så går det utmärkt.

Beställ nu, endast 1395kr!

Håll kaffet varmt vid datorn

usb-koppvarmarePlugga in koppvärmaren i USB-porten så håller den ditt kaffe, choklad eller te varmt. Som bonus har den dessutom en USB-hubb med 4 portar, perfekt för den som behöver fler anslutningar.

En användbar julklapp som kommer uppskattas och användas mycket i vinterkylan.

Beställ nu, endast 99kr!

Ring med inbyggd ölöppnare

oloppnare-ringDet inte alltid man har en ölöppnare till hands! Då kanske man tar till tänderna eller rent av ögonbrynet, vilket lätt kan resultera i en olycka!

Nu är det slut på detta! En ring med inbyggd ölöppnare löser alla världens problem. En klockren julklapp till pappa, brorsan eller en vän.

Beställ nu, endast 49kr!

Smidig bagagevåg

smidig-bagagevågHur många gånger har man inte oroat sig för att bagaget är för tungt för att ta med på flyget? Denna lilla våg dämpar all oro och är perfekt att ta med sig på resan.

Vågen tar knappt ingen plats och får lätt rum i resväskan. Givetvis funkar den också bra att väga andra saker med, bara de inte väger mer än 44 kg.

Beställ nu, endast 199kr!

Världens minsta videokamera

varldens-minsta-videokameraEn grymt liten filmkamera som kan tas med och föreviga minnen med vart som helst. Längden är endast 4 cm.

Kameran har 2 gb minne och batteritiden är 2 timmar. Filmerna läggs sedan enkelt in på datorn via USB-porten.

Beställ nu, endast 695kr!