Julklappar till Morfar & Farfar

Elektronisk slipshängare

Elektronisk slipshangareDenna elektroniska slipshängare rymmer 30 slipsar och med en enkel knapptryckning får man enkelt får fram sin favoritslips.

Den monteras på klädstången och kan roteras åt bägge håll. En praktisk och rolig julklapp som absolut kommer uppskattas av en välklädd äldre man.

Beställ nu, endast 349kr!

För över gamla videoband till datorn

videoband-till-datornKänner du någon som har en massa gamla videoband liggandes? Med denna finuliga adapter för man snabbt och enkelt över filmer till hårddisken eller bränner på DVD-skivor.

Sätt bara adaptern i datorns USB-port, koppla in videon och VHS-kassetterna är redo att förevigas.

Beställ nu, endast 485kr!

Golfbana på toaletten

toalettgolfÄr morfar/farfar en inbiten golfare, eller kanske bara vill ha lite underhållning på toaletten? Med toalettgolf blir toalettbesöket ett sant nöje.

Ett komplett golf-kit med green, två bollar, en putter och viktigast av allt en ”Stör ej”-skylt. Gissa om detta kommer bli en uppskattad julklapp!

Beställ nu, endast 179kr!

Muggen som automatiskt rör om

muggen-som-rör-om-sig-självTryck bara på knappen så rör muggen om drycken av sig självt, supersmidigt och roligt! Hemligheten sitter i propellern i botten av muggen.

Perfekt julklapp hon eller han som är bekväm vill unna sig en lugn stund med en kopp kaffe, te eller varm choklad. Muggens lock kan även användas som underlägg.

Beställ nu, endast 139kr!