Julklappar till Kille & Pojkvän

Blodig badrumsmatta

blodig-badrumsmattaMed denna blodiga matta förvandlas badrummet till något som skulle kunna vara en scen i en skräckfilm. Kanske inte världens mysigaste julklapp, men väldigt spännande!

Ett kul sätt att chocka polarna på. Se dock till att ta bort den om du skulle få besök av känsliga personer!

Beställ nu, endast 279kr!

Lustfyllda pipparkakor

pipparkakorEn fräck och vågad julklapp som lätt får mottagaren att rodna! Pepparkaksformar med olika sexställningar gör julen extra lite galen.

Eller varför inte överraska vännerna med annorlunda pepparkakor som de sent kommer glömma? Finns med flera olika formar (läs: ställningar).

Beställ nu, endast 229kr/st!

Lysande duschstråle

lysande-duschstraleMed detta duschhandtag lyser vattnet grönt om det är kallt, blått om det är halvkallt, lila om det är ljummet och rött när det blir varmt!

Nu slipper du bli chockad av iskallt vatten! Det bästa är att inget batteri behövs, lampan drivs helt enkelt av vattenstrålarna i munstycket.

Beställ nu, endast 279kr!

Lysande kranvatten

lysande-kranvattenGör det roligare och mer pratiskt att tappa upp kranvatten! Kallt vatten är blått och rött är varmt. Enkelt och finuligt.

Batterier ingår och munstycket passar utmärkt på alla standardkranar. Överraska killen med världens coolaste julklapp.

Beställ nu, endast 179kr!

Presentkort

presentkortVi vet hur svårt det vara att hitta den rätta julklappen. Ett presentkort gör det enkelt samtidigt som han själv kan välja precis vad han vill köpa.

CoolStuff har mängder med coola och roliga julklappar att välja mellan. Du bestämmer själv beloppet (100 – 3000 kr) och presentkortet är giltigt i 2 år.

Beställ ett presentkort nu!

Reservladdare utan vägguttag

reservladdare-till-mobilenEn perfekt pryl om man måste ladda mobilen men inte har ett vägguttag i närheten. En räddare i nöden om batteriet skulle ta slut på den minst olämpliga plats.

Passar de flesta mobiltelefoner och dessutom till iPod. Laddaren drivs av två vanliga AA-batterier.

Beställ nu, endast 129kr/st!

Superstarka magneter

magneterDessa supermagneter har en våldsam styrka som gör dem väldigt roliga att experimentera på alla möjliga sätt.

Eftersom supermagnenterna är så kraftfulla måste du vara över 18 år för att beställa. De är alltså ingen julklapp för barn, utan för vuxna som gillar att experimentera.

Beställ nu, endast 199kr!

USB-lampa med ställbar ärm

usb-lampaDen ultimata julklappen till han som sitter mycket med sin dator i mörkret. Koppla bara in lampan i USB-porten och vips så har man ett perfekt behagligt ljus.

Lampan är även smidig att ta med sig när man reser och givetvis behövs inga batterier.

Beställ nu, endast 99kr!