Julklappar till Honom

Blodig badrumsmatta

blodig-badrumsmattaMed denna blodiga matta förvandlas badrummet till något som skulle kunna vara en scen i en skräckfilm. Kanske inte världens mysigaste julklapp, men väldigt spännande!

Ett kul sätt att chocka polarna på. Se dock till att ta bort den om du skulle få besök av känsliga personer!

Beställ nu, endast 279kr!

Elektronisk slipshängare

Elektronisk slipshangareDenna elektroniska slipshängare rymmer 30 slipsar och med en enkel knapptryckning får man enkelt får fram sin favoritslips.

Den monteras på klädstången och kan roteras åt bägge håll. En praktisk och rolig julklapp som absolut kommer uppskattas av en välklädd äldre man.

Beställ nu, endast 349kr!

För över gamla videoband till datorn

videoband-till-datornKänner du någon som har en massa gamla videoband liggandes? Med denna finuliga adapter för man snabbt och enkelt över filmer till hårddisken eller bränner på DVD-skivor.

Sätt bara adaptern i datorns USB-port, koppla in videon och VHS-kassetterna är redo att förevigas.

Beställ nu, endast 485kr!

För över VHS-kassetterna till datorn

videobandspelarePerfekt julklapp till den som har en massa gamla VHS-band liggandes, oavsett om det är hemmainspelade videos eller unika filmer som inte går att få tag på idag.

Koppla bara in USB-videobandspelaren till datorn och spela enkelt in filmerna på hårddisken. Vill man sedan bränna ut dom på DVD så går det utmärkt.

Beställ nu, endast 1395kr!

Golfbana på toaletten

toalettgolfÄr morfar/farfar en inbiten golfare, eller kanske bara vill ha lite underhållning på toaletten? Med toalettgolf blir toalettbesöket ett sant nöje.

Ett komplett golf-kit med green, två bollar, en putter och viktigast av allt en ”Stör ej”-skylt. Gissa om detta kommer bli en uppskattad julklapp!

Beställ nu, endast 179kr!

Håll kaffet varmt vid datorn

usb-koppvarmarePlugga in koppvärmaren i USB-porten så håller den ditt kaffe, choklad eller te varmt. Som bonus har den dessutom en USB-hubb med 4 portar, perfekt för den som behöver fler anslutningar.

En användbar julklapp som kommer uppskattas och användas mycket i vinterkylan.

Beställ nu, endast 99kr!

Köttätande växter

Köttätande växterEtt supercoolt terrarium med köttätande växter. När en fluga sätter sig på en växt slår den ihop sina käftar och ”mumsar” i sig köttet.

När växten är mätt öppnar den sina monsterkäftar igen och gör sig redo för att fånga nästa fluga. En superhäftig julklapp som imponerar på vem som helst!

Beställ nu, endast 179kr!

Lustfyllda pipparkakor

pipparkakorEn fräck och vågad julklapp som lätt får mottagaren att rodna! Pepparkaksformar med olika sexställningar gör julen extra lite galen.

Eller varför inte överraska vännerna med annorlunda pepparkakor som de sent kommer glömma? Finns med flera olika formar (läs: ställningar).

Beställ nu, endast 229kr/st!

Lysande duschstråle

lysande-duschstraleMed detta duschhandtag lyser vattnet grönt om det är kallt, blått om det är halvkallt, lila om det är ljummet och rött när det blir varmt!

Nu slipper du bli chockad av iskallt vatten! Det bästa är att inget batteri behövs, lampan drivs helt enkelt av vattenstrålarna i munstycket.

Beställ nu, endast 279kr!

Lysande kranvatten

lysande-kranvattenGör det roligare och mer pratiskt att tappa upp kranvatten! Kallt vatten är blått och rött är varmt. Enkelt och finuligt.

Batterier ingår och munstycket passar utmärkt på alla standardkranar. Överraska killen med världens coolaste julklapp.

Beställ nu, endast 179kr!