Julklappar till Tjej & Flickvän

Apan blåser nagellacken torr

BlåsapaNär man målat naglarna blir det ofta en del viftande för att få nagellacket att torka. Låt istället denna söta apan blåsa naglarna torra i lugn och ro.

Sätt bara handen på bananplattan så kan du koppla av medan apan gör sitt jobb. Den ultimata julklappen till tjejen som är både bekväm och mån om sina naglar.

Beställ nu, endast 89kr!

Mystic 8 Ball ger svar på allt

mystic-8-ballVill du ha svar på livets svåra frågor? Glöm spådamen, spåkorten och tarotlinjer. Skaka bara Mystic 8 Ball, vänd den upp och ner och den ger dig ett rakt svar på din fråga!

En garanterat uppskattad julklapp som trots sin meningslöshet är väldigt rolig och gör livet lite lättare.

Beställ nu, endast 99kr!

Osynlig bokhylla

osynlig-bokhyllaEn superhäftig bokhylla som ger illusionen av att böckerna är fastklistrade på väggen. Hemligheten ligger i att själva hyllan ser ut som en bok.

Ett snyggt, praktiskt och modernt sätt att förvara sina böcker. Rekommenderas till tjejen som gillar att läsa och dessutom ha det snyggt i rummet.

Beställ nu, endast 299kr!

Paraply med glittrande lampor

twilight-umbrellaDet må se ut som vilket paraply som helst, men med ett enkelt tryck på knappen förvandlas det till en glittrande stjärnhimmel ovanför dig.

Supermysigt gå under i vintermörkret när det regnar eller snöar ute. Hemligheten ligger i fiberoptiska lampor som finns i blå färg, eller flera skiftande färger.

Beställ nu, endast 399kr!

Solljus på burk

solburkSpara det mysiga och härliga solljuset i en burk. Ställ solburken på ett ljust ställe under dagen och sätt på locket när solen gått ner.

Plötsligt har du en jättemysig burk som sprider värme och mys flera timmar framöver. Burken finns även som månvariant som sprider ett skönt blått månljus.

Beställ nu, endast 259 kr!