Julklappar till Henne

Apan blåser nagellacken torr

BlåsapaNär man målat naglarna blir det ofta en del viftande för att få nagellacket att torka. Låt istället denna söta apan blåsa naglarna torra i lugn och ro.

Sätt bara handen på bananplattan så kan du koppla av medan apan gör sitt jobb. Den ultimata julklappen till tjejen som är både bekväm och mån om sina naglar.

Beställ nu, endast 89kr!

Bakterie-gosedjur

bakterie-gosedjurSupercoola gosedjur i form av mikrober, bakterier, virus eller sjukdomar. Ge bort en mjuk och gosig salmonella, herpatit C, magsår eller varför inte influensa?

Varje bakterie är ungefär 20 cm hög, vilket är en förstoring på en miljon gånger! För visst är det väl härligt att ha en sjukdom att gosa med i juletid?

Beställ nu, endast 79kr!

Härliga värmetofflor

varmetofflorLägg tofflorna i mikron och värm dom i 90 sekunder. Värmetofflorna innehåller linfrön och lavendel som behåller värmen i upp till 2 timmar. Dessutom luktar de riktigt gott.

Värmetofflorna är en jättebra julklapp till mamma som vill hålla sig varm och mysa i vintermörkret.

Beställ nu, endast 249kr!

Kändisparfym

ParfymParfym är alltid en uppskattad julklapp till unga tjejer. Det som brukar gå hem allra bäst är kändisparfymer från tex Britney Spears och Jennifer Lopez.

På parfym.se kan du köpa parfym upp till 70% billigare än i vanlig parfymbutik, så detta är verkligen ett hett julklappstips som garanterad gör tjejen glad!

Beställ nu på Parfym.se!

Lyxig chokladfontän

lyxig-chokladfontänChokladfontäner fanns tidigare bara på exklusiva restauranger, men nu har mormor eller farmor chansen att njuta familjen på porlande varm choklad.

Tänk dig härlig gräddglass, jordgubbar och sedan rinnande varm choklad på toppen. Chokladfontänen är en lyxig julklapp som gör desserten härligt läcker.

Beställ nu, endast 499kr!

Massageroller för härlig massage

massagerollerGe bort en härligt skön massageroller i julklapp. Passar perfekt om man är lite trött och sliten i dessa mörka vintertider. Den unika designen har gjort att den tom används av proffs.

Den går utmärkt att värma upp och kan användas tillsammans med massageolja för en ännu skönare massage. En ovärderlig julklapp till lågt pris.

Beställ nu, endast 159kr!

Mysiga lampor av is

lampa-av-isLys upp vintermörkret med stämningsfulla stjärnformade lampor gjorda av is. Fyll bara formen med vatten och lägg den i frysen några timmar. Sätt sedan ett ljus i lyktan så blir julstämingen på topp.

Formen kan givetvis återanvändas, så du kan dekorera trädgården med så många stjärnlampor du vill.  En perfekt present till hela familjen!

Beställ nu, endast 99kr!

Mystic 8 Ball ger svar på allt

mystic-8-ballVill du ha svar på livets svåra frågor? Glöm spådamen, spåkorten och tarotlinjer. Skaka bara Mystic 8 Ball, vänd den upp och ner och den ger dig ett rakt svar på din fråga!

En garanterat uppskattad julklapp som trots sin meningslöshet är väldigt rolig och gör livet lite lättare.

Beställ nu, endast 99kr!

Osynlig bokhylla

osynlig-bokhyllaEn superhäftig bokhylla som ger illusionen av att böckerna är fastklistrade på väggen. Hemligheten ligger i att själva hyllan ser ut som en bok.

Ett snyggt, praktiskt och modernt sätt att förvara sina böcker. Rekommenderas till tjejen som gillar att läsa och dessutom ha det snyggt i rummet.

Beställ nu, endast 299kr!

Paraply med glittrande lampor

twilight-umbrellaDet må se ut som vilket paraply som helst, men med ett enkelt tryck på knappen förvandlas det till en glittrande stjärnhimmel ovanför dig.

Supermysigt gå under i vintermörkret när det regnar eller snöar ute. Hemligheten ligger i fiberoptiska lampor som finns i blå färg, eller flera skiftande färger.

Beställ nu, endast 399kr!